Frågor & Svar

Hos ”Elinas” handlar du alltid tryggt.

Din leverans ordnar vi alltid så snabbt som möjligt, om inget annat är överenskommet. Många av våra varor finns på vårt centrallager för omgående leverans. Beställningsvaror beställs från våra leverantörer och tillverkas efter dina önskemål, leveranstiden för dessa möbler varierar.

Hemleverans & montering:

Hämta i butik – 0 kr.

Hemleverans till porten/tomtgräns – 299 kr.

Leverans & inbärning – 599 kr.

Leverans, inbärning & montering – 999 kr.

När du handlar hos oss har du 14 dagars ångerrätt från att du tagit emot varan. 

Öppet köp:

När du handlar på ”Elinas” erbjuder vi dig öppet köp på lagerförda varor i 30 dagar efter leveransdatum. En lagerförd vara är en standardprodukt som lagerförs i Mio-butik. För att få dina pengar tillbaka måste du ha kvittot kvar samt lämna tillbaka varan hel och ren, i originalförpackning. Varan får inte heller ha varit använd eller monterad.

Retur:

Om du vill returnera en vara som du köpt på mio.se ska du kontakta oss via telefon 0733-823175 eller e-post elina.malmlund@gmail.com, för att få hjälp. 

Reklamation:

Du som kund har alltid tre års reklamationsrätt på alla våra varor enligt Konsumentköplagen. Reklamationsrätten täcker fabrikationsfel på de varor du har köpt hos oss. Om du vill reklamera en vara eller inte är nöjd med ditt köp, kontakta oss via telefon 0733-823175, så snart som möjligt efter att felet upptäckts. Reklamationen måste göras inom skälig tid efter det att du märkt eller borde ha märkt felet.

Vi erbjuder två olika smidiga betalningsalternativ för dig som kund.

Betalkort:

Vi accepterar för närvarande enbart VISA, MasterCard och AMEX. 

Faktura:

29 kr i fakturaavgift.

Fakturan ska betalas inom 30 dagar från beställningsdatum. Betalningsuppgifterna för fakturan hittar du i mailet du fått från oss i samband med köpet.

Har du ett presentkort eller en rabattkod som du vill använda fyller du bara i koden i kassan och trycker på ”Aktivera”. Du kommer direkt att kunna se det slutgiltiga beloppet i beställningsöversikten.